Vezi cum poti prepara in casa maceratul de aloe vera

Se recolteaza frunzele de aloe de la o planta neudata de circa 5 zile, dupa care se spala, se toaca marunt (la masina de tocat sau se strivesc cu clestele pentru zdrobit usturoi), dupa care se amesteca cu miere in proportiile: 40% aloe si 60% miere. Pentru grabirea procesului de macerare, la 0,5 kg de miere se adauga zeama de la 1-2 lamai. Amestecul se lasa la macerat aproximativ o saptamana, la temperatura camerei, dar se poate folosi si imediat după preparare.
Se iau 2-3 lingurite, de 2-3 ori pe zi, cu jumatate de ora inaintea meselor principale.
In maceratul de aloe, se pot introduce pulberi de plante. In scopul prepararii acestei mixturi, se introduce in amestecul pentru maceratul de aloe, putin cate putin, atata pulbere de plante pana cand amestecul capata o consistenta vascoasa.
Se iau 1-4 lingurite, cu 20-30 de minute inaintea meselor principale.
In cazul diabeticilor, mierea se inlocuieste cu vin rosu.
Maceratul de aloe vera

Maceratul de aloe vera

Se recolteaza frunzele de aloe de la o planta neudata de circa 5 zile, dupa care se spala, se toaca marunt (la masina de tocat sau se strivesc cu clestele pentru zdrobit usturoi), dupa care se amesteca cu miere in proportiile: 40% aloe si 60% miere. Pentru grabirea procesului de macerare, la 0,5 kg de miere se adauga zeama de la 1-2 lamai. Amestecul se lasa la macerat aproximativ o saptamana, la temperatura camerei, dar se poate folosi si imediat după preparare.Se iau 2-3 lingurite, de 2-3 ori pe zi, cu jumatate de ora inaintea meselor principale.

In maceratul de aloe, se pot introduce pulberi de plante. In scopul prepararii acestei mixturi, se introduce in amestecul pentru maceratul de aloe, putin cate putin, atata pulbere de plante pana cand amestecul capata o consistenta vascoasa.Se iau 1-4 lingurite, cu 20-30 de minute inaintea meselor principale.In cazul diabeticilor, mierea se inlocuieste cu vin rosu.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Vezi beneficiile tratamentului naturist cu aloe vera si miere

URMĂTORUL ARTICOL

Mircea Geoana, declaratii surprinzatoare la emisiunea „Dupa 20 de ani”: ”Sunt probabil cel mai potrivit om sa fiu presedintele Romaniei”

Ultimele știri de la Sanatate