Vezi prognoza meteo pana joi (30 ianuarie 2014) in toata tara

 

 

 

Prognoza meteo pentru luni, 27 ianuarie

 

Luni va mai ninge in estul si in sud-estul tarii iar vantul va mai avea intensificari in Dobrogea, iar in prima parte a zilei si in sudul Moldovei si in estul Munteniei. Maximele vor fi cuprinse intre minus 7 si 0 grade Celsius. Cele mai scazute valori se vor inregistra in Moldova.

Dobrogea

In Dobrogea si in Baragan cerul ramane acoperit de nori intreaga zi si se vor cumula cantitati de apa de 10-15 l/mp.Vantul va depasi la rafala 60 km/h iar temperaturile mai scad fata de ieri.

Moldova

Mai sus, in Moldova sudica si in nordul Munteniei vor fi multi nori, va ninge si se pot stringe 10-15 l/mp.In prima parte a zilei vintul va sufla cu peste 60 km/h si va viscoli sau spulbera zapada. In jumatatea nordica a Moldovei vor mai cadea cateva ninsori slabe, iar temperaturile vor fi scazute.

Transilvania

In nordul Transilvaniei si in Maramures, atmosfera ramine inchisa, va ninge slab din loc in loc iar temperatura aerului nu sufera modificari majore fata de ziua trecuta.

Vestul Romaniei

In vestul tarii cerul va fi mai mult noros dar vorm zari si soarele pentru scurte momente. Vor fi ninsori pe arii restrinse, neimportante cantitativ iar maxima termica va ajunge la minus 2 grade Celsius.

Centrul tarii

In tinuturile centrale se anunta multi nori, dar si cateva momente cu soare pe partea vestica. Va ninge slab iar vantul va sufla mai tare la munte, pe creste. In sud-vestul tarii vor fi ninsori putine si neimportante cantitativ. 

 

Ninsorile continua in sudul tarii. Vantul va avea intensificari in estul Munteniei pe unde va depasi la rafala 50-60 km/h, viscolind sau spulberand zapada.

Bucuresti

In Bucuresti, vremea se va mentine rece si inchisa. In prima parte a zilei va mai ninge slab, vintul va fi moderat dar va slabi treptat in intensitate. La amiaza asteptam o maxima de minus 4 grade Celsius iar luni dimineata vor fi minus 8 grade.

Munte

In zonele de munte vor fi multi nori iar pe arii restranse, in Carpatii Orientali, in cei de Curbura si doar izolat in restul masivelor va mai ninge slab si izolat. Vantul va sufla mai tare pe creste si in Carpatii de Curbura, unde va viscoli sau spulbera zapada.

Prognoza meteo pentru marti, 28 ianuarie

Marti, vor fi ninsori slabe in nord si in nord-est iar spre sfarsitul noptii si in regiunile sudice, pe unde vantul va prinde putere. In sudul Dobrogei vor fi precipitatii mixte si conditii de polei.

Prognoza meteo pentru miercuri, 29 ianuarie

Miercuri, va ninge mai abundent in sud si in sud-est, dar si in Carpatii Meridionali si de Curbura iar cantitatile de precipitatii vor depasi pe arii restranse 10-15 l/mp. In Dobrogea, vor fi precipitatii mixte iar vantul va depasi la rafala 60 km/h in estul Munteniei, in Dobrogea si in sudul Moldovei.

Prognoza meteo pentru joi, 30 ianuarie

Joi, va mai ninge slab in sud si in est, iar in celelelte zone cerul va fi variabil iar ninsorile izolate. Vantul va sufla mai tare în sud in sud-est dar si la munte.

 

stirileprotv.ro

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Ieseni, un nou santier se va deschide in Iasi din aceasta primavara! Pretul reabilitarii strazii Eternitate se ridica la 3,34 milioane de lei

URMĂTORUL ARTICOL

Atentie! Cea mai mare statiune de schi din Romania s-ar putea face in Muntii Fagaras! Autoritatile din Lisa, Brasov vor sa amenajeze cel mai mare domeniu de schi la o altitudine de 2400 metri in Fagaras

Ultimele știri de la Actualitate