ioan_oltean

Vicepresedintele Camerei Deputatilor, democrat-liberalul Ioan Oltean este urmarit penal de DNA

Oltean, care a stat la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) aproximativ 30 de minute, nu a precizat despre ce dosar este vorba.

Oltean, care a stat la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) aproximativ 30 de minute, nu a precizat despre ce dosar este vorba.

Surse judiciare au declarat anterior, pentru Mediafax, că Oltean a fost chemat la DNA pentru a da declaraţii într-un dosar disjuns din cel al lui Remus Baciu – fostul vicepreşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Restituirea Proprietăţilor (ANRP).

În dosarul lui Baciu, acesta a fost condamnat la trei ani de închisoare pentru că ar fi primit 270.000 de euro în schimbul soluţionării rapide a unor dosare de restituire de proprietăţi, decizia instanţei nefiind însă definitivă.

Un alt dosar în care apare numele lui Ioan Oltean este cel în care a fost condamnat fostul preşedinte al CJ Bistriţa-Năsăud, Ioan Andreica pentru faptul că acorda contracte preferenţial anumitor firme. Oltean ar fi discutat cu mai mulţi oameni de afaceri care au beneficiat de asemenea contracte.

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Femeia care a impuscat in cap un sofer, joi 12 septembrie, in Piata Dorobanti din Bucuresti a fost prinsa de politisti si este audiata la Sectia 1. Din primele cercetări a rezultat ca femeia a folosit un pistol cu gaz

URMĂTORUL ARTICOL

Detalii socante in cazul romancei ucise in Italia! Botosaneanca Lavinia Ailioaiei a avut parte de o moarte terifianta, fiind filmata pana in momentul in care si-a dat ultima suflare

Ultimele știri de la Actualitate