Vicepreședintele CJ Iași, Afloarei Sorin
Vicepreședintele CJ Iași, Afloarei Sorin stă într-o garsonieră de 32 mp

Vicepreședintele CJ Iași, Afloarei Sorin stă într-o garsonieră dar are trei autoturisme! Zeci de mii de euro a câștigat din botezul copilului

Unul dintre vicepreședintele CJ Iași, Afloarei Sorin este, aparent, un om modest pentru că nu deține prea multe imobile. Mai exact, Afloarei stă într-o garsonieră de 32 mp. Totuși, la capitolul mașini compensează. Vicele județului are trei mașini, una fiind achiziție nouă, din 2023.

Cu toate că șeful lui direct, Costel Alexe, are ”decât” o mașină marca Opel din 2002, Afloarei este fan Toyota deținând două autoturisme nipone.

Vicepreședintele Afloarei Sorin doarme într-o garsonieră de 32 mp

Afloarei Sorin, vicepreședinte CJ Iași din partea PNL nu se poate lăuda că deține investiții imobiliare. În declarația sa de avere, alesul neamului deține un apartament de 32 mp în municipiul Iași. Când vine vorba despre bunuri mobile, situația se schimbă. PNL-istul deține o mașină marca Skoda Octavia din 2011, un autoturism Toyota Yaris din 2006. Cum moda este spre energia verde, liberalul nu putea să stea nepăsător. Cu o, poate mai fină atenție decât Costel Alexe, fost ministru al Mediului, Afloarei și-a achiziționat un autoturism marca Toyota Yaris Cross, autoturism hibrid.

Toyota Cross are un preț de pornire de un pic peste 20.000 de euro
Toyota Cross are un preț de pornire de un pic peste 20.000 de euro

Curioși din fire, ne-am întrebat cam cât ar costa un asemenea model. Am intrat pe site-ul producătorului și am constatat că prețul de pornire este de 20.000 de euro. Desigur, prețul poate crește în funcție de dotările pentru care optează cumpărătorul.

Botezul, afacerea momentului

Pentru că a avut de la cine învăța cum să facă din botez un eveniment fericit, atât din punct de vedere personal cât și financiar, Afloarei a trecut în declarația de avere suma de 38.000 de euro, bani obținuți din acest eveniment. Dacă vă întrebați de la cine a învățat, atunci răspunsul este simplu. Mihai Chirica, primarul Iașului, a obținut nu mai puțin de 125.000 de euro dintr-un asemenea eveniment. Ați putea să fiți cârcătași și să spuneți că Afloarei nu a fost atent la lecțiile predate de Chirica, dar trebuie să subliniem faptul că, gurile rele spun că în județ nu se construiește atât de mult, iar invitații sunt mai săraci decât cei din Capitala Culturală a României.

Trecând peste acest mare eveniment, constatăm că Afloarei stă bine și în ceea ce privește depozitele bancare. Conform aceluiași document depus pe site-ul Consiliului Județean Iași, liberalul are trei depozite curente. Primul este deschis în 2020 în care se află suma de 12.500 de lei. Al doilea, deschis tot în 2020, are suma de 15.000 de lei. În timp ce în al treilea se află suma de 16.720 de euro. Acesta este curat ca lacrima când vine vorba despre datorii, neavând vreuna.

La capitolul venituri, vicepreședintele CJ Iași a câștigat suma de puțin peste 143.000 de lei în 2022, iar soția sa a obținut aproximativ 20.000 de lei din funcția de muzeograf și 95.000 de lei din activități artistice. Menționam mai sus că Afloarei nu are datorii de dat, dar a avut datorii de recuperat. Așadar, acesta a obținut suma de 29000 de lei de la PNL, bani reprezentând ajutorul de campanie pe care acesta l-a dat în 2020. Unii ar spune că liberalii par să înapoieze destul de greu banii, tocmai după 2 ani de la alegeri! În fine, vicepreședintele Afloarei Sorin pare un liberal cu apucături socialiste din considerentul că garsoniera în care teoretic locuiește, aduce aminte mai degrabă de visul Ceaușist decât de cel american.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Iată ce avere are Costel Alexe, șeful Consiliului Județean Iași!

URMĂTORUL ARTICOL

Ce avere are primarul municipiului Iași, Mihai Chirica? Edilul are mii de metri pătrați de teren

Ultimele știri de la Deschideri