Viceprimarul municipiului Iași, Daniel Juravle
Viceprimarul municipiului Iași, Daniel Juravle

Viceprimarul municipiului Iași, Daniel Juravle, investește în cripto! Iată ce avere are

Daniel Juravle este viceprimarul municipiului Iași din partea PNL. Tânărul are o avere considerabilă, având și unele investiții în cripto. Lista investițiiilor în cripto este una imensă, având câteva zeci de monede în care deține diverse sume de bani.

Spre deosebire de Cezar Baciu, Daniel Juravle nu este deloc sărac. Ca un exemplu, Cezar Baciu are câteva datorii, nu are nicio locuință în Iași, stând cel mai probabil în chirie, iar singura sursă de venit este îndemnizația pe care o încasează lunar de la Primaria Iași.

Viceprimarul Daniel Juravle are o avere destul de consistentă

Daniel Juravle a candidat pentru un loc în Consiliul Local Iași și a obținut, în urma unor negocieri, postul de viceprimar al municipiului Iași. Unii spun că, în cazul în care dosarele lui Mihai Chirica au un deznodământ nefericit, PNL l-ar propulsa pe Juravle drept viitorul candidat la Primăria Iași. Timpul ne va lămuri asupra acestor zvonuri. Însă, reîntorcându-ne la averea viceprimarului PNL, constatăm că, pe lângă apartamentul din municipiul Iași, Juravle mai deține, cel mai probabil, o boxă de 15 metri pătrați. Apartamentul este unul destul de spațios, de 74 metri pătrați și este luat printr-un credit imobiliar de la Banca Transilvania.

Daniel Juravle nu deține niciun autoturism, dar conturile sale sunt enumerate ”la sânge”. Așadar, cei mai mulți bani îi are în contul de la Banca Transilvania în care se află suma de 33017 lei. În restul conturilor se află sume modice. De la 97 de dolari până la două conturi în care se află sumele de 0,24 respectiv 0,21 euro. Esste, probabil, singurul ales local care a acordat o atenție atât de sporită unor asemenea detalii.

 

Investițiile viceprimarului Daniel Juravle sunt multe

La capitolul investiții, viceprimarul Daniel Juravle se poate lăuda cu plasamente în mai multe monede digitale. Sunt două pagini în declarați sa de avere despre investițiile făcute. Le vom enumera în rândurile care urmează.

IGT 576 RON
Nikola Corporation 27 RON
Fuel CELL ENERGY 154 RON
GRUPO SUPERVIELLE 148 RON
Tal Education 79 RON
POLKADOT 2020 RON
POLYGON 3615 RON
SOLANA 888 RON
HOLO 1022 RON
Cardano 1200 RON
DECENTRALAND 396 RON
VECHAIN 404 RON
DODGECOIN 764 RON

Lista este atât de lungă încât vom posta continuarea sub formă de poze.

 

În altă ordine de idei, viceprimarul Daniel Juravle are datorii de 287470 ron, 4000 RON și respectiv 2000 de USD. Toate trei luate de la Banca Transilvania. La capitolul venituri, acesta a încasat 148589 ron din indemnizația de viceprimar și 3088 de pe urma unor cursuri predate în calitate de profesor asociat la UAIC.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Informații recente întăresc ipoteza divorțului între Prințul Harry și Meghan Markle – Prințul Harry s-a despărțit deja de Meghan Markle?!

URMĂTORUL ARTICOL

Sute de mii de lei amenzi pentru şoferii ieșeni în doar o singură zi

Ultimele știri de la Deschideri