ambulanta

Victor Barbulescu, un angajat SRI din judetul Mehedinti, a incercat sa se sinucida, marti seara (03.12.2013), in mansarda casei sale din Drobeta Turnu Severin

 

Un angajat SRI din judeţul Mehedinţi a încercat să se sinucidă, marţi seară, în mansarda casei sale din Drobeta Turnu Severin. Bărbatul a fost găsit de medicii Serviciului de Ambulanţă într-o baltă de sânge. Iniţial, angajatul SRI a încercat să se spânzure, dar nu a reuşit, în cele din urmă provocându-şi tăieturi la antebraţul stâng.

 

Angajatul SRI Victor Bărbulescu a fost descoperit de către medicii de la Ambulanţă într-o baltă de sânge. Din primele cercetări a reieşit că acesta ar fi încercat iniţial să se spânzure, după care şi-a făcut trei tăieturi la antebraţul stâng cu un obiect ascuţit, incidentul petrecându-se în mansarda casei pe care bărbatul o are în construcţie pe strada Bahnei, din Drobeta Turnu Severin, scrie Mediafax.

„Am primit un apel prin 112, pentru un pacient aflat în podul unei case. Iniţial, solicitarea a fost pentru lipotimie. S-a urcat destul de greu, a fost nevoie de ajutorul pompierilor, era podul casei la patru metri şi ceva. Avea o baltă de sânge lângă el, dar avea şi o marcă traumatică, semnul unei încercări de spânzurare nereuşită, probabil din cauze depresive. I-am acordat primul ajutor, a fost coborât de echipele de pompieri cu frânghii, s-a acordat în continuare ajutor şi a fost adus la unitatea de primiri urgenţe”, a declarat medicul Horia Ene, de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Mehedinţi.

Pentru ca bărbatul să fie coborât din mansarda casei, a fost nevoie de intervenţia pompierilor din cadrul Inspectoratului Judeţeand pentru Situaţii de Urgenţă Mehedinţi.

„Am intervenit cu o scară culisabilă şi cu ajutorul unor cordiţe am coborât victima şi am predat-o Serviciului Judeţean de Ambulanţă”, a precizat plutonier major Nicolae Surdu, din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Mehedinţi.

Angajatul SRI se află internat la Spitalul Judeţean de Urgenţe din Drobeta Turnu Severin, iar, potrivit medicilor, se află în afara oricărui pericol.

Victor Bărbulescu a fost ofiţer operativ, dar fusese trecut pe un post de logistică în cadrul SRI.

Surse din interiorul anchetei au arătat că, marţi seară, înainte de a trece la actul sinucigaş, ofiţerul SRI şi-a sunat soţia, Adi Bărbulescu, aceasta fiind judecător în cadrul Tribunalului Mehedinţi.

Potrivit unor surse oficiale, gestul bărbatului vine pe fodnul unor probleme medicale ale acestuia, suprapuse cu „chestiuni personale”.

Sursele au mai precizat că angajatul SRI era în concediu medical.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Lupte aprige pe targurile de Craciun intre Primarie si Consiliul Judetean! Vezi detalii

URMĂTORUL ARTICOL

Indicele de Perceptie a Coruptiei (IPC) lansat de Transparency International claseaza Romania pe locul 69 din 177 de state analizate, obtinand 43 de puncte la egalitate cu Italia si Kuweit. Vezi detalii

Ultimele știri de la Actualitate