Victor Becali munceste in inchisoare – se ocupa de hainele murdare ale detinutilor1 Vezi detalii

 

 

 

Victor Becali a depăşit şocul pe care i l-a provocat iniţial detenţia şi s-a obişnuit cât de cât cu faptul că e privat de libertate.

 

Dovadă că a cerut permisiunea să muncească. E drept, el ar fi vrut în afara închisorii, precum vărul Gigi, care face pe supraveghetorul la Academia de Fotbal a lui Gică Hagi. Momentan însă, trebuie să se declare mulţumit că lucrează în interiorul penitenciarului.

Un apropiat de-al familiei Becali ne-a detaliat programul zilnic al impresarului: “Victor se trezeşte în fiecare dimineaţă la ora 6.00, îşi face patul, urmează igiena corporală cu apă rece, apoi masa la ora 7.00, după care strânge rufele murdare de la fiecare celulă şi le duce la spălătorie, unde mai zăboveşte câteva ore până se spală hainele şi se usucă automat, apoi le duce la călcat şi la sfârşit le împarte pe fiecare secţie deţinuţilor”.

 

 

libertatea.ro

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Veste trista pentru Fenechiu! Magistratii ieseni au decis ca Fenechiu sa isi execute pedeapsa in regim inchis

URMĂTORUL ARTICOL

Un grav accident s-a produs astazi (05.05.2014) pe DN10 in localitatea Teliu, judetul Brasov. Un sofer incepator a pierdut controlul masinii si s-a ciocnit de un microbuz. Sapte persoane au fost ranite

Ultimele știri de la Sport