Victor Ponta, aparat de deputati in fata procurorilor

Premierul Victor Ponta a declarat, marţi, întrebat dacă are emoţii pentru votul din Camera Deputaţilor privind încuviinţarea urmăririi sale penale, că întotodeauna are emoţii atunci când se află în faţa legislativului.Liderul PSD, premierul Victor Ponta, afirmă că votul prin care deputaţii au respins cererea DNA pentru urmărirea sa penală este unul normal, adăugând că Parlamentul şi Guvernul au obligaţia de respecta Constituţia şi a-i apăra şi pe oamenii simpli, care nu beneficiază de sprijinul acordat lui marţi.

Deputații au respins, marți, în plenul Camerei, solicitarea DNA de avizare a urmăririi penale a premierului Victor Ponta, și pentru conflict de interese, votul fiind 231 ”pentru” respingerea urmăririi penale și 120 ”împotrivă”, potrivit unor surse politice.A începutul votarea. Victor Ponta a fost primul care s-a votat pentru situaţia lui.

„Întodeauna am emoţii în faţa Parlamentului”, a spus Ponta înainte de a intra în plenul Camerei Deputaţilor.Şedinţa Camera Deputaţilor în care urmează să se voteze asupra raportului comisiei juridice care a respins cererea DNA de începere a urmăririi penale a premierului Victor Ponta a început, marţi, fiind prezenţi 288 din cei 384 de deputați.Premierul Victor Ponta este urmărit penal pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată, complicitate la evaziune fiscală în formă continuată şi spălarea banilor în dosarul Turceni – Rovinari, fapte pe care le-ar fi săvârşit în perioada în care era avocat. De asemenea, DNA cere Camerei Deputaţilor avizarea urmăririi penale pe numele premierului şi pentru conflict de interese.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Carnagiu la Bujoreni: Trei morti si trei raniti, in urma unui accident cu o cisterna

URMĂTORUL ARTICOL

A fost gasit scenariul original al Star Wars!

Ultimele știri de la National1