ULTIMĂ ORĂ:

(VIDEO) Astazi va avea loc inmormantarea jurnalistei Sorina Bota la cimitirul Biserica de Piatra din Targu Mures – 12.02.2013

(VIDEO) Astazi va avea loc inmormantarea jurnalistei Sorina Bota la cimitirul Biserica de Piatra din Targu Mures – 12.02.2013
Citit : 8 views Comentariu
Apropiatii o vor conduce astazi pe ultimul drum pe jurnalista Sorina Bota, din Targu Mures. Colegii de preasa au anunatat atat in paginile publicatiilor locale cat si pe site-urile de socializare ca astazi, la ora 11.00 la avea loc slujba de inhumare la cimitirul de la Biserica de Piatra din Targu-Mures.

Apropiatii o vor conduce astazi pe ultimul drum pe jurnalista Sorina Bota, din Targu Mures.
 Colegii de preasa au anuntat atat in paginile publicatiilor locale cat si pe site-urile de socializare ca astazi, la ora 11.00 la avea loc slujba de inhumare la cimitirul de la Biserica de Piatra din Targu-Mures.

 Toti o caractezizeaza ca fiind o femeie amabila, draguta, sincera, harnica si o prietena devotata. De asemenea, a fost unul dintre cei mai buni jurnalisti din zona. Pe data de 11 martie 2013 ar fi implinit 40 ani.

Accidentul a avut loc în cursul nopţii de sâmbătă spre duminică, pe raza comunei Ernei în urma căruia şi-a pierdut viaţa jurnalista Sorina Bota, scrie site-ul tirgumureseanul.ro. Maşina în care se afla Sorina Bota a intrat în capul de pod din zona unui hipermaket, pe o porţiune în lucru de pe carosabil. Imediat după accident Sorina Bota era conştientă şi a vorbit cu echipajul de descarcerare. Autoturismul era condus de un cetăţean italian, care ar fi coborât singur din maşină şi a fost transportat de urgenţă la Spitalul Judeţean. În acest moment acesta este în comă.

Decesul jurnalistei Sorina Bota a intervenit în cursul nopţii în spital.Cunoscută pentru activitatea ei prodigioasă la cotidianul 24 Ore Muresene, la Stii TV, la Radio Targu Mureş, săptămânalul Punctul, compania Reea, iniţiatoare a proiectului Poveştile Oraşului, laureată a premiului pentru jurnalism Dumitru Tinu, Sorina Bota a reprezentat un etalon pentru comunitatea ziariştilor din Tîrgu-Mureş.
{source}
<iframe width=”420″ height=”315″ src=”http://www.youtube.com/embed/7cUW4xLG6Ck” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>
{/source}