sex_la_targu_frumos_in_toaleta_scolii

(VIDEO INCREDIBIL) Cazul sex in wc la liceul Ion Neculce de la Targu: este cautat cel care a filmat scena de sex intre elevii de clasa a IX-a! Directoarea Emilia Talpalaru: „vom incerca să abordam cu intelepciune aceasta problema”

Conducerea scolii a declarat in aceasta dimineata, 3 februarie 2013, ca a fost declansata o ancheta interna pentru a fi indentificat cel care a filmat scena de sex intre elevi si care a postat filmuletul pe internet.


Conducerea scolii a declarat in aceasta dimineata, 3 februarie 2013, ca a fost declansata o ancheta interna pentru a fi indentificat cel care a filmat scena de sex intre elevi si care a postat filmuletul pe internet.

Doi elevi de clasa a IX-a de la Liceul Ioan Neculce din Târgu Frumos, judeţul Iaşi, au fost filmaţi de un coleg, în timp ce făceau sex în toaleta şcolii.

Directoarea liceului, Emilia Talpalaru, a spus că incidentul a avut loc vineri după-amiază, iar conducerea şcolii a fost anunţată despre acest caz de paznicul școlii. „Este un incident neplăcut. Am audiat copiii, au fost anunţate familiile, iar în funcţie de rezultatul anchetei vom stabili ce măsuri vom aplica. O astfel de abatere nu e prevăzută în regulament. Vom încerca să abordăm cu înțelepciune această problemă”, a declarat Emilia Talpalaru.

Ea a precizat că cei doi elevi nu au rezultate bune la învăţătură, menţionând că nu ştie deocamdată cine a filmat imaginile care au fost postate pe internet. Directorul liceului a spus că nu au mai existat astfel de incidente în unitatea de învăţământ pe care o conduce.
{source}
<iframe width=”420″ height=”315″ src=”http://www.youtube.com/embed/mZlfjoI8la4″ frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>
{/source}

Din scurta scena filmata de cel de-al treilea coleg s-ar intelege ca totul fusese regizat fara stirea fetei care tocmai gasise o pozitie confortabila pentru sex. In momentul in care vede camera video indreptata asupra ei fata se sperie. De asemenea, si cel care filmeaza o ia la fuga. Se pare ca tinerii au fost prinsi in toaleta scolii de catre paznicul unitatii, cel care i-ar fi speriat de fapt.
De asemenea, este luata in calcul si varianta ca baietii au fost sa-i faca o reclama negativa Adrianei Mihaela Tibuleac, care care ar fi protagonista acestuoi filmulet.

S-a declanşat o anchetă pentru a-l descoperi pe cel de-al treilea elev implicat în scandalul sexual, cel care a filmat scenele şi, cel mai probabil, şi cel care le-a făcut publice.

Intreaga scena s-a petrecut vineri, 1 februarie 2013. Parintii au fost chemati la scoala, insa nu prea au inteles cat de grav este ceea ce s-a intamplat acolo. Copii provin din familii dezorganizate.

{source}
<div id=”video_23812″><embed width=”440″ height=”420″ type=”application/x-shockwave-flash” src=”http://v6.tinypic.com/player.swf?file=34efec8&s=6″><br><font size=”1″><a href=”http://tinypic.com/player.php?v=34efec8&s=6″></a> </div>
{/source}

agendadeiasi.ro

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Romania – Polonia, scor final 1-4. Romania a facut o rusine istorica: a primit 4 goluri in numai 33 de minute

URMĂTORUL ARTICOL

Atat conducerea Liceului Ion Neculce din Targu Frumos, cat si conducerea Inspectoratului Scolar Judetean Iasi au demarat anchete in legatura cu scandalul „sex in wc-ul liceului”

Ultimele știri de la Social

Scandal la UAIC Iasi

Conducerea celei mai prestigioase institutii de invatamant superior din Iasi a luat o decizie radicala in