Video Un politist din Vrancea a fost trimis in judecata pentru ca a batut o prostituata intr-un bar

 

 

 

Scandalul a avut loc în timpul unei razii pentru combaterea prostituţiei, în Vrancea. Câţiva poliţişti erau în zona unui bar din Călimăneşti. Acolo au găsit-o pe femeie, care spune că a fost bătută fără motiv de un agent, potrivit România TV. O parte din scenă a fost surprinsă de camerele de supraveghere ale localului.

 

VIDEO AICI

„Când am intrat în bar ca să-mi iau gentuţa a venit un poliţai. A început să mă tragă de păr, să mă bată cu pumnii şi după aia m-au băgat forţat în maşină. Şi de la bar până în localitatea Mărăşeşti m-au ţinut numai în pumni, m-au dat cu capul de geam, m-au tras de păr”, a declarat femeia agresată. 

 

Incidentul a avut loc în urmă cu doi ani. Femeia a făcut plângere, iar acum poliţistul a fost trimis în judecată, pentru comportament abuziv.

 

Acelaşi poliţist mai este vizat de alte două plângeri, tot pentru agresiune. Dacă va fi găsit vinovat, riscă să-şi piardă slujba.

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Panica la Roman! Un bolnav psihic s-a urcat pe un stalp de 45 de metri din fata Judecatoriei Roman si refuza sa coboare! Barbatul sta in varful stalpului de peste 14 ore

URMĂTORUL ARTICOL

Iata ce ingrediente periculoase pentru organism contin pufuletii!

Ultimele știri de la Actualitate