meciul_cluj_inter_milano

(VIDEO)Inter Milano – CFR Cluj 14 februarie 2013! Clujenii au pierdut cu 2 – 0! Antrenorul Paulo Sergio: am facut trei, patru greseli in fata unei echipe imense

„Am făcut trei, patru greşeli în faţa unei echipe imense, şi o asemenea formaţie te taxează, dar au existat momente în care am controlat partida. Dar calificarea nu e terminată, vom lupta la Cluj!”,  a declarat Paulo Sergio, antrenor CFR Cluj.


Tactica lui Paulo Sergio s-a poticnit la Milano. Palacio a reuşit „dubla” şi Inter e aproape în „optimi”.

Două luni s-au scurs deja de la victoria de răsunet de pe „Teatrul Viselor”, contra lui United (1-0), dar curajul clujenilor în Europa nu s-a estompat deloc. Nu a contat că Internazionale s-a aliniat la poza oficială cu aproape toate vedetele sale pentru a tranşa rapid soarta calificării, Clujul a dictat ritmul încă din start.

Maah a confirmat rapid alegerea lui Paulo Sergio pentru ofensivă, şutînd periculos către buturile lui Handanovici (4). Anterior, semnalul de alarmă fusese tras de Rui Pedro, care şi-a calibrat şutul după nici 75 de secunde de joc.

Eroarea lui Sepsi

Milito cade şi declară forfait de pe targă. Intră Palacio şi apar primele semne de uşurare pentru Cadu şi compania, dar pericolul vine de la Guarin. Columbianul are o poftă ofensivă de speriat, Cassano rupe ritmul ca în tinereţe, iar Kovacici, ultima investiţie a lui Moratti, îl dezmorţeşte pe Felgueiras cu o reluare domoală pe centrul porţii (19).

Lupta surdă se duce la mijloc, unde Sepsi pierde un tempo şi e suficient. Guarin stă la pîndă ca o felină feroce, se lansează spre poartă, iar serviciul e ideal pentru Palacio. O finalizare sud-americană şi avîntul clujenilor e retezat scurt (20).

Reluarea lui Rada, reflexul lui Handanovici

Singur şi stingher printre Ranocchia şi Silvestre, Maah e la cîţiva centrimetri de a înţepa centrarea lui Rui Pedro (23). Italienii se retrag, dar CFR nu are cu cine să atace. În plus, spaţiile dintre linia mediană şi apărare capătă valenţe de bulevard, pe care Palacio şi Cassano se regăsesc şi cu ochii închişi.

Felgueiras capătă din nou aura unui salvator după două intervenţii vitale. Repriza se încheie cu lovitura aproape perfectă a lui Rada, dar Handanovici a respins in extremis (45).

Palacio la pîndă

La reluare, rezervorul de energie al clujenilor a părut la fel de gol. Inter a pasat spectacolul către campionat, păstrînd posesia într-un joc tipic italian. Zvîcnirile lui Guarin şi demarcările lui Palacio au mai animat jocul ofensiv al gazdelor, dar clujenii au ripostat timid.

Şi cînd meciul se îndrepta spre un rezultat de făcut calcule pentru retur, Palacio a zburdat pe banda stîngă şi l-a lobat elegant pe Felgueiras. O tactică prudentă şi-a desăvîrşit falimentul. Totul pare încheiat pentru CFR în retur.

4-2 a fost raportul ocaziilor în favoarea italienilor

„Am făcut trei, patru greşeli în faţa unei echipe imense, şi o asemenea formaţie te taxează, dar au existat momente în care am controlat partida. Dar calificarea nu e terminată, vom lupta la Cluj!” (Paulo Sergio, antrenor CFR Cluj)

„Nu-l înţeleg pe Paulo Sergio. Să spui că ai jucat bine, cînd tu ai întîlnit o jumătate de echipă a Interului? Poate nu mă pricep, dar ca spectator, nu mi-a plăcut CFR!” (Dinu Gheorghe, preşedinte Astra)

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

(VIDEO)Steaua a luat bataie cu 2 – 0 de la Ajax Amsterdam! Iata rezumatul meciului din 14 februarie 2014!

URMĂTORUL ARTICOL

Inspectoratul Scolar Judetean Iasi demareaza sesiunile de formare pentru utilizarea calculatorului de catre persoanele varstnice prin proiectul VINTAGE

Ultimele știri de la Sport