scandal_sexual_la_grupul_scolar_dimitrie_gusti_din_bucuresti_24.01.2013_-_sex_in_toaleta

(VIDEO)Poate fi adevarat asa ceva? O eleva de clasa a IX de la Grupul Scolar Industrial Dimitrie Gusti a facut sex cu baietii din toaleta scolii si i-a imbolnavit! Parintii fetei sunt socati si reclama un viol!

O elevă de clasa a IX-a îi acuză pe mai mulţi băieţi că au violat-o în toaleta unităţii de învăţământ. Povestea a ajuns însă la urechile conducerii liceului, după ce băieţii au ajuns la spital cu boli venerice.


O elevă de clasa a IX-a îi acuză pe mai mulţi băieţi că au violat-o în toaleta unităţii de învăţământ. Povestea a ajuns însă la urechile conducerii liceului, după ce băieţii au ajuns la spital cu boli venerice.

Scandal sexual la un liceu din Capitală. O elevă de clasa a IX-a îi acuză pe mai mulţi băieţi că au violat-o în toaleta unităţii de învăţământ. Povestea a ajuns însă la urechile conducerii liceului, după ce băieţii au ajuns la spital cu boli venerice.

Dacă iniţial fata susţinea că a fost violată, în toaleta şcolii, acum ea şi-a schimbat povestea şi spune că a întreţinut relaţii sexuale de comun acord cu tinerii respectivi, confirmând astfel declaraţiile prietenilor tinerei, care au precizat încă de la început că nu a fost vorba de un viol.

Câțiva apropiați ai victimei au declarat că actul sexual a fost consimțit și că nu ar fi deloc vorba de un viol.

Inspectoratul școlar al Municipiului București va face o anchetă la Liceul „Dimitrie Gusti” în legătură cu faptul că o elevă de clasa a IX-a ar fi fost abuzată de mai mulți băieți, în toaleta unității de învățământ, a precizat inspectorul general adjunct, Florian Ionel Lixandru.

Potrivit Agerpres, incidentul ar fi avut loc în luna decembrie, însă conducerea unității de învățământ a aflat de acesta miercuri.

”Am fost informați de conducerea unității de învățământ că incidentul a avut loc în luna decembrie. O elevă de clasa a IX-a ar fi fost abuzată de mai mulți băieți. Astăzi la ora 8,30 dimineață părinții fetei și ai băieților s-au întâlnit cu reprezentanții școlii și cu cei ai Poliției Locale”, a spus inspectorul general adjunct, care menționat că nu se cunoaște vârsta presupușilor agresori.

{source}
<iframe src=’http://www.stirileprotv.ro/lbin/video_embed.php?media_id=61259282&section=2&video_section_id=’ frameborder=’0′ style=’width: 400px; height: 350px; scrolling: no;’></iframe>
{/source}

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Sa fie oare adevarat? Studiourile de video-chat din Iasi sunt in pericol de faliment! Rezista doar cele mari care ofera conditii de lux la angajare si cazarea fetelor! Majoritatea modelelor prefera sa se dezbrace de acasa!

URMĂTORUL ARTICOL

Laviniu Lacusta, liderul USLIP Iasi anunta fuziunea a doua mari sindicate din invatamant! Federatia Nationala Spiru Haret va fuziona cu Federatia Educatiei Nationale

Ultimele știri de la Deschideri1