accident_in_capitala

Vineri (15.03.2013) s-a produs un accident grav pe soseaua Kiseleff din Bucuresti. Doua masini au intrat in coliziune fiind nevoie de interventia unui echipaj SMURD.

Două maşini au intrat în coliziune, iar în urma impactului una dintre autoturisme s-a izbit de un copac de pe marginea drumului.
În maşina care a fost proiectată în pom, se aflau mai multe femei care mergeau la munte pentru a serba ziua de naştere a şoferiţei. Prietena care se afla în dreapta acesteia a fost rănită şi transportată de un echipaj SMURD la Spitalul Elias din Capitală. Aceasta prezintă o fractură la mână şi leziuni în zona gâtului.
În celălalt autoturism se afla tot o tânără la volan. Aceasta este în stare de şoc
Două maşini au intrat în coliziune, iar în urma impactului una dintre autoturisme s-a izbit de un copac de pe marginea drumului, in Capitala.
Două maşini au intrat în coliziune, iar în urma impactului una dintre autoturisme s-a izbit de un copac de pe marginea drumului in, Capitala.

În maşina care a fost proiectată în pom, se aflau mai multe femei care mergeau la munte pentru a serba ziua de naştere a şoferiţei.

Prietena care se afla în dreapta acesteia a fost rănită şi transportată de un echipaj SMURD la Spitalul Elias din Capitală. 

Aceasta prezintă o fractură la mână şi leziuni în zona gâtului.

În celălalt autoturism se afla tot o tânără la volan. Aceasta este în stare de şoc

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Facultatea de Fizica din cadrul Universitatii „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi este una dintre cele mai valoroase la nivel national ocupand locul intai dupa evaluarea Unitatii Executive pentru Finantarea Invatamantului Superior

URMĂTORUL ARTICOL

Stare de urgenta in Ungaria din cauza caderilor masive de zapada!

Ultimele știri de la Actualitate