ULTIMĂ ORĂ:

Vitamina C – tratament eficient si putin costisitor in tratarea cancerului ovarian si a altor tipuri de cancer

Vitamina C – tratament eficient si putin costisitor in tratarea cancerului ovarian si a altor tipuri de cancer
Citit : 5 views Comentariu

 

 

 

Potrivit oamenilor de stiinta americani, vitamina C injectabila constituie un tratament eficient si putin costisitor in tratarea cancerului ovarian si a altor tipuri de cancer, scrie a1.ro.

 

Testele au fost realizate pana in prezent pe soarecii de laborator, insa cercetarorii solicita ajutor financiar pentru efectuarea unor teste clinice la scara mai mare.

 

Vitamina C – Ce se intampla daca faci abuz sau daca ai carente

 

Vitamina C administrata pe cale orala este eliminata rapid de organismul uman, insa oamenii de stiinta sustin ca dozele de vitamina C injectabile sunt absorbite de corp si ajuta la distrugerea celulelor canceroase si protejarea celelulor sanatoase.

 

Un obstacol in realizarea unor tratamente cu vitamina C este faptul ca produsele naturale nu pot fi patentate de catre companiile farmaceutice. „Intrucat vitamina C nu are potential in a fi patentata, sunt slabe sanse ca dezvoltarea unor tratamente sa fie sustinuta de companiile farmaceutice”, explica cercetatorul Qi Chen. 

 

„Cred ca a venit momentul ca agentiile de cercetare sa sustina cu fermitate realizarea unor teste clinice meticuloase cu vitamina C intravenoasa”, a adaugat omul de stiinta.