Vrei sa pierzi rapid kilograme bune? Dieta cu grapefruit este cea mai indicata. Este o cura pe termen scurt cu rezultate spectaculoase

 

 

 

Dacă vrei să arăţi trăsnet în timp-record, cura de grapefruit e cea mai recomandată. Fructul are conţinut mic de calorii (66-84), este extrem de bogat în fibre, are virtuţi purificatoare pentru piele şi conţine din plin vitamina C.

 

 

Se spune că fructul conţine o enzimă naturală care „taie foamea”, lucru care însă nu a fost dovedit ştiinţific. Se mai spune că ajută la accelerarea combustiei grăsimilor din mâncare – o altă afirmaţie controversată. Singurul lucru dovedit e aportul nutriţional sănătos, precum şi faptul că dieta dă totuşi roade: sunt femei care au pierdut 20 de kilograme în 75 de zile!

 

Principiul dietei: înaintea fiecărei mese, se consumă o jumătate de grapefruit, întreg sau numai sucul. Cu excepţia dulciurilor, care sunt eliminate total, regimul nu e foarte strict şi nici nu trebuie să faci foamea. Atunci când alcătuieşti meniul zilnic, ţine cont de următoarele, potrivit fitness-nutritie.ro.

 

În timpul curei cu grepfrut, redu consumul de cafea la numai o ceaşcă pe zi.

 

În schimb, bea 8 căni de apă plată pe parcursul zilei.

 

Optează pentru feluri de mâncare pe bază de carne, salate şi legume.

 

Mănâncă pe săturate, fără a exagera însă cu “dimensiunile” porţiilor.

 

Mai puţină sare, iar zahăr – deloc.

 

Deserturile sunt total eliminate din ecuaţie, pe tot parcursul dietei; total interzisă e şi pâinea, precum şi legumele albe şi cartofii.

 

Respectă cu sfinţenie orarul celor trei mese principale şi nu mânca nimic între mese. Dacă simţi nevoia, introdu în orar o gustare suplimentară.

 

Urmează dieta timp de 12 zile, fă apoi o pauză de două zile, repetă – şi tot aşa timp de 2 luni şi jumătate.

 

Băuturile şi alimentele care nu figurează în regimul recomandat sunt interzise.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Peste 70 de trenuri de calatori sunt anulate vineri, 31 ianuarie, din cauza conditiilor meteo nefavorabile iar pe opt linii sunt restrictii de trafic

URMĂTORUL ARTICOL

Autostrada A2 Lehliu – Fetesti si 14 drumuri nationale din judetele Ialomita, Braila, Buzau, Tulcea, Constanta si Galati sunt in continuare inchise, vineri, 31 ianuarie 2014. Vezi detalii despre situatia drumurilor inchise

Ultimele știri de la Sanatate