ULTIMĂ ORĂ:

Vrei sa pierzi rapid kilograme bune? Dieta cu grapefruit este cea mai indicata. Este o cura pe termen scurt cu rezultate spectaculoase

Vrei sa pierzi rapid kilograme bune? Dieta cu grapefruit este cea mai indicata. Este o cura pe termen scurt cu rezultate spectaculoase
Citit : 10 views Comentariu

 

 

 

Dacă vrei să arăţi trăsnet în timp-record, cura de grapefruit e cea mai recomandată. Fructul are conţinut mic de calorii (66-84), este extrem de bogat în fibre, are virtuţi purificatoare pentru piele şi conţine din plin vitamina C.

 

 

Se spune că fructul conţine o enzimă naturală care „taie foamea”, lucru care însă nu a fost dovedit ştiinţific. Se mai spune că ajută la accelerarea combustiei grăsimilor din mâncare – o altă afirmaţie controversată. Singurul lucru dovedit e aportul nutriţional sănătos, precum şi faptul că dieta dă totuşi roade: sunt femei care au pierdut 20 de kilograme în 75 de zile!

 

Principiul dietei: înaintea fiecărei mese, se consumă o jumătate de grapefruit, întreg sau numai sucul. Cu excepţia dulciurilor, care sunt eliminate total, regimul nu e foarte strict şi nici nu trebuie să faci foamea. Atunci când alcătuieşti meniul zilnic, ţine cont de următoarele, potrivit fitness-nutritie.ro.

 

În timpul curei cu grepfrut, redu consumul de cafea la numai o ceaşcă pe zi.

 

În schimb, bea 8 căni de apă plată pe parcursul zilei.

 

Optează pentru feluri de mâncare pe bază de carne, salate şi legume.

 

Mănâncă pe săturate, fără a exagera însă cu “dimensiunile” porţiilor.

 

Mai puţină sare, iar zahăr – deloc.

 

Deserturile sunt total eliminate din ecuaţie, pe tot parcursul dietei; total interzisă e şi pâinea, precum şi legumele albe şi cartofii.

 

Respectă cu sfinţenie orarul celor trei mese principale şi nu mânca nimic între mese. Dacă simţi nevoia, introdu în orar o gustare suplimentară.

 

Urmează dieta timp de 12 zile, fă apoi o pauză de două zile, repetă – şi tot aşa timp de 2 luni şi jumătate.

 

Băuturile şi alimentele care nu figurează în regimul recomandat sunt interzise.