ULTIMĂ ORĂ:

Campanie electorala de Ziua Unirii! Zeci de autocare aduc oameni din jurul orasului Iasi pentru a participa la manifestarile din Piata Unirii. Dupa cum chiar ei sustin, au fost mobilizati de primarii din localitati

Campanie electorala de Ziua Unirii! Zeci de autocare aduc oameni din jurul orasului Iasi pentru a participa la manifestarile din Piata Unirii.  Dupa cum chiar ei sustin, au fost mobilizati de primarii din localitati
Citit : 4 views Comentariu

 

 

 

Zeci de autocare aduc oameni din jurul orasului pentru a participa la manifestarile din Piata Unirii. Sute de persoane sunt transportate chiar si cu autobuzele RATP, cei mai multi oameni fiind membri PSD, dar si PNL. Dupa cum chiar ei sustin, au fost mobilizati de primarii din localitati.

 

 

In urma cu aproximativ o saptamana, liderii PNL si PSD au organizat o intalnire cu primarii din judet, care apartin acestor partide, acestia fiind instruiti sa aduca la Iasi cat mai multe persoane la manifestarile dedicate Unirii Principatelor Romane, pentru a face o imagine buna in fata autoritatilor centrale. 

 

Acestia parcheaza masinile cat mai aproape de piata, chiar si in acest moment autocarele continuand sa soseasca in oras, iar multe grupuri de oameni isi asteapta indicatiile. Multe grupuri sunt asezate in zona Independentei, Cuza Voda si alte zone apropiate de Piata Unirii.

 

 bzi.ro