Zilele orasului Harlau 2014! Iata ce manifestari vor fi organizate pentru cetateni

 

 

 

Ca in fiecare an, Primaria Harlau a facut tot posibilul pentru ca zilele orasului patronate de Sfantul Gheorghe, sa nu treaca neobservate.

Cu ajutorul sponsorilor si a unei contributii din bugetul local, primaria a organizat si anul acesta mai multe manifestari sociale si artistice pentru ca harlauanii sa petreaca. Pe 23 aprilie, de Sfantul Gheorghe, oficialitatile vor participa la slujba de pomenire si multumire la biserica din oras care are hramul sfantului protector al orasului. Serbarile vor incepe cu adevarat vineri 25 aprilie la ora 13.00, cand la Conacul Polizu din Maxut va fi dat startul inceperii oficiale a Sarbatorilor Harlaului. Cu aceasta ocazie, primarul Constantin Cernescu ii va premia pe elevii olimpici si premianti care fac cinste orasului. 

 

„Vom lansa si monografia orasului Harlau scrisa de profesorul Dumitru Mateciuc, profesor de limba romana la Colegiul National din Harlau. Este o lucrare profesionista, scrisa dupa o documentare temeinica. Este o lucrare pe care o asteptam de mult si care intregeste volumul cu filele de istorie al orasului Harlau”, a declarat primarul Constantin Cernescu.

In prima zi de sarbatoare nu vor lipsi spectacolele si concursurile organizate de elevii orasului si concertele formatiilor profesioniste de muzica usoara si populara. A doua zi, sambata, 26 aprilie, va avea loc o sedinta festiva a Consiliului Local Harlau urmata de un dineu la Conacul Polizu oferit de administratia locala. Invitatii vor audia muzica „Retro”, maestru de ceremonii fiind Ion Auslinger. In plus, in aceeasi zi va avea loc si lansarea si promovarea unor romane ale scriitorului Aurel Bruma. Nici duminica, 27 aprilie, nu vor lipsi concertele de muzica usoara si populara sustinute de Rapsozii Botosanilor, artista bucovineana Viorica Macovei, Corina, Antonia etc. Serbarile se vor incheia duminica spre miezul noptii cu un splendid foc de artificii.

 

bzi.ro

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Te-ai gandit ce cadouri sa cumperi de Paste? Iata cateva sugestii conform studiilor

URMĂTORUL ARTICOL

Ieseni, iata de cand va puteti bucura de dotarile din cadrul bazei de agrement Ciric

Ultimele știri de la Social

Scandal la UAIC Iasi

Conducerea celei mai prestigioase institutii de invatamant superior din Iasi a luat o decizie radicala in