Ziua de 8 martie iti da batai de cap? Iata cateva sugestii pentru rezervarea unei seri de 8 martie speciale la Iasi

 

 

 

Ziua de 8 Martie se apropie cu paşi grăbiţi, iar selectarea unei locaţii pentru petrecerea în doi a zilei internaţionale a femeii poate da bătăi de cap celor care au lăsat pe ultima sută de metri rezervarea unei seri speciale. 

 

“A Women’s Heart… Femeia… frumuseţe, fascinaţie, mister şi putere. Femeia… cântec, poezie, imn. Femeia… iubită, mamă, muză, savant, sfântă. Dar mai presus de toate şi înainte de orice, FEMEIE”. Cu aceste rânduri îşi încep prezentarea reprezentanţii Popasului Păcurari. De 8 Martie, aceştia îşi propun să celebreze “toate femeilor frumoase din viaţăa noastră”. Astfel, drept mărţişor, Complexul Popas Păcurari, alături de Concert Band şi Bogdan Chiroşcă, oferă cadou o petrecere de neuitat pentru cei care vor alege restaurantul ca loc de petrecere a frumosului eveniment. Nu vor lipsi surprizele din partea casei, mărţişoarele pentru toate doamnele şi domnişoarele dar şi un desert mai dulce decât mierea, susţin oficialii Popasului Păcurari pe reţeaua de socializare Facebook. De 8 Martie, preţul unui meniu va costa 100 de lei, iar cei interesaţi pot face rezervări la numărul de telefon 0756.166.400.

Cei care doresc să petreacă la mare înălţime, pot alege ca destinaţie Restaurantul Panoramic, situat la etajul 13 al Hotelului Unirea. Meniul costă 97 lei de persoană. Primirea se va face cu un spumant Henri Marcel, iar între preparatele propuse de organizatori regăsim: creveţi în panko, prăjituă de somon, viţel cu sos de ton ori piept de pui Sous-Vide, muşchiuleţ de porc la cuptor învelit în prosciuto. La desert, responsabilii restaurantului Panoramic vor pregăti prăjitură cu trandafiri. Rezervări pot fi făcute la numerele de telefon 0232.205.008 sau 0232.205.278.

La Grand Hotel Traian, ziua femeii este celebrată în cadrul seratei “Tu est belle!”. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 8 martie, începând cu ora 19.00, au transmis în comunicat reprezentanţii hotelului amintit. “Bucuraţi-vă de zâmbetul iubitei, de vocea suavă a soţiei, de sfatul înţelept al mamei, de blândeţea mângâierii bunicii…şi savuraţi împreună cu ele un meniu delicios, de Ziua Femeii”, se arată în comunicatul transmis de oficialii Grand Hotel Traian. Costul unui meniu este de 88 lei de persoană. În cadrul seratei, invitaţii serii, care îi va încânta pe cei prezenţi, este formaţia Adira. De asemenea, organizatorii pregătesc doamnelor şi domnişoarelor prezente o tombolă, cele mai norocoase urmând a fi premiate la “Tombola Frumuseţii”. Persoanele care doresc detalii despre serata “Tu est belle!”, sau care vor să facă rezervări, au la dispoziţie următoarele numere de telefon: 0232.212.847, respectiv, 0759.010.924.

O altă destinaţie interesantă pentru petrecerea zilei de 8 Martie este Restaurantul Escape. “Restaurant Escape pregăteşte de 8 Martie o petrecere de neuitat pentru toate doamnele şi domnişoarele!”, susţin responsabilii locaţiei. Cei care vor alege “Escape” vor avea parte de muzică live, momente artistice, concursuri şi tombolă cu premii. Marele premiu pus la bătaie este un weekend în doi la Gura Humorului. În seara zilei de 8 Martie, meniul pentru o persoană va costa 50 de lei. Restaurantul Escape a inclus în meniu cotlet împănat la cuptor cu sos demi glace, cartofi copti, salată de sfectă roşie cu hrean, iar la desert o prăjitură tematică, denumită sugestiv “8 Martie”. Rezervări pot fi făcute la numărul de telefon 0742.148.146.

În prima săptămână din luna martie, “Little Texas” îşi întâmpină oaspeţii care trec pragul restaurantului cu surprize şi cadouri speciale de primăvară, au transmis reprezentanţii localului. “De 8 martie, sărbătorim Ziua Femeii cu un decor vesel de primăvară, meniu à la carte Tex-Mex şi un live show american cu trupa Soul Serenade, un trio aparte între voce şi instrumente muzicale, care vă va purta de pe străzile din Chicago până pe drumurile prăfuite din sud. Costumele western ale trupei şi muzica tradiţională americană interpretată de cei trei artişti vor transforma seara de 8 martie într-un eveniment autentic american de neuitat. Let’s start a Sweet Texas Spring!”, se arată pe pagina de internet a restaurantului.

La Complexul Ciric, petrecerea de 8 Martie va fi organizată în restaurantul “Grand Salon”, iar buna dispoziţie va fi asigurată de formaţia Versus. Mai multe detalii şi rezervări pot fi făcute la numerele de telefon 0232.272.372 şi 0732.3939 sau pe adresele de e-mail office@ciric.ro şi marketing@ciric.ro.

O altă locaţie interesantă pentru petrecerea frumosului eveniment este Hotel Capitol. “De 8 Martie, Complex Capitol sărbătoreşte cu fast femeia. Vă invităm să vă răsfăţaţi într-o atmosferă elegantă, cu muzică bună şi un meniu delicios. Pentru rezervări sunaţi la 0232.264.264 sau 0755.083.635”, se arată pe site-ul hotelului. Preţul unui meniu este de 95 lei de persoană.

Cei care doresc să petreacă departe de agitaţia oraşului, Hotel Bellaria din Bucium poate fi o alternativă viabilă. “Sărbătoreşte feminitatea! Pe 8 martie vă aşteptăm la petrecerea dedicată feminităţii, alături de SoundCheck Band”, au indicat reprezentanţii hotelului. În meniu este inclus cocktail de “bun venit”, iar la primul fel terina de şalău în mantie de praz, servită cu sos de citrice şi muguri de pin. La felul principal, este inclus muşchiuleţ de proc la grătar servit cu sos Roquefort şi garnitură de legume gătite în stil mediteranean. La desert, organizatorii au pregătit mousse de ciocolată cu aroma de caramel şi sirop de arţar.

 

ziaruldeiasi.ro

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Atentie ieseni! Luna martie este plina cu spectacole de anvergura la Iasi. Vezi ce artisti vor veni la Iasi in luna martie

URMĂTORUL ARTICOL

8 Martie, Ziua Internationala a Femeii! Vezi exemple de mesaje, urari si sms-uri de 8 Martie, Ziua Femeii, pentru mama, iubita, sotie, sora, fiica

Ultimele știri de la Eveniment