Ziua Portilor Deschide la Institutul Francez Iasi

Institutul Francez Iasi organizeaza vineri, 17 octombrie, Ziua Portilor Deschise. Un program dens, destinat in special elevilor si studentilor, care va cuprinde ateliere de initiere in pictura in limba franceza (« Portrait gourmand ») destinate copiilor cu varste cuprinse intre 7-9 ani si 10-13 ani (organizate de catre Atelierul Rendez-Vous Creativ***), vizite ghidate la Mediateca „Charlotte Sibi”, preselectii pentru corul francofon de copii „Mélodie” al Institutului Francez Iasi (destinat copiilor cu varste cuprinse intre 9 si 14 ani) si vizionari de filme.
O seara de jocuri de societate in limba franceza pentru liceeni (Scrabble, Taboo, Trivial Pursuit, Activity si Catan) va completa programul Zilei Portilor Deschise.
Cu aceasta ocazie, Mediateca Institutului va oferi reduceri semnificative la abonamentele pentru un an studentilor in anul I din Iasi si din regiunea Moldovei (13 lei – de la 60 de lei, pretul intreg al abonamentului).

Pentru buna organizare atat a atelierelor „Portrait gourmand” a evenimentului „Soirée des jeux de société en français” (activitati destinate liceenilor), cat si a preselectiei pentru corul francofon de copii „Mélodie” se vor face inscrieri pe adresa equipe.iasi@institutfrancais.ro, pana joi, 16 octombrie, ora 12.00.

Participarea la toate activitatile va fi gratuita, in limita locurilor disponibile.

PROGRAMUL PE SCURT:
• 09.00-14.00: Vizionari de filme
• 14.00-20.00: Vizite ghidate la Mediateca Institutului Francez Iasi
• 15.00-17.00: Preselectii pentru corul francofon de copii „Mélodie” al Institutului Francez Iasi
• 15.00-17.00: Portrait gourmand (7-9 ani)
• 17.00-19.00: Soirée „Jeux de société en français” (liceeni)
• 17.30-19.30: Portrait gourmand (10-13 ani)

*** La atelierele „Portrait gourmand” destinate copiilor cu varste cuprinse intre 7-9 si 10-13 ani pot participa si parintii.

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Drama unui FENOMEN! Muhammad Ali trece prin momente critice, fostul campion „nici nu mai poate vorbi”

URMĂTORUL ARTICOL

Programul zilei de maine din cadrul Sarbatorilor Iasului

Ultimele știri de la Comunicate de presa