colonel_avansat_ziua_veteranilor

Ziua Veteranilor de Razboi la Iasi (26.04.2013): veteranul de razboi Ciobanu Mihai a fost avansat ca sublocotenent la venerabila varsta de 91 de ani

Astazi, 26 aprilie 2013, cu ocazia Zilei Veteranilor de Razboi, a avut loc la Casa Armatei din Iasi o adunare festiva la care au participat cadre militare în activitate si rezerva, oficialitati locale si veterani de razboi.
Cu aceasta ocazie plt. adj. sef (r) Ciobanu Mihai a fost trecut în corpul ofiterilor, fiind avansat la gradul de sublocotenent în retragere.
Domnul sublocotenent (r) Ciobanu Mihai are onorabila varsta de 91 ani, a activat si în Jandarmerie, iar pe timpul celui de al Doilea Razboi Mondial a participat efectiv la actiuni de lupta pe front.
In cadrul acestei adunari festive, veteranii de razboi, prin evocarile lor, au retrait unele evenimente la care au luat parte, iar pentru cei prezenti aceste amintiri au reprezentat o adevarata lectie de viata.

Vineri, 26 aprilie 2013, cu ocazia Zilei Veteranilor de Razboi, a avut loc la Casa Armatei din Iasi o adunare festiva la care au participat cadre militare în activitate si rezerva, oficialitati locale si veterani de razboi.

Vineri, 26 aprilie 2013, cu ocazia Zilei Veteranilor de Razboi, a avut loc la Casa Armatei din Iasi o adunare festiva la care au participat cadre militare in activitate si rezerva, oficialitati locale si veterani de razboi.

Cu aceasta ocazie plt. adj. sef (r) Ciobanu Mihai a fost trecut în corpul ofiterilor, fiind avansat la gradul de sublocotenent în retragere. Domnul sublocotenent (r) Ciobanu Mihai are onorabila varsta de 91 ani, a activat si în Jandarmerie, iar pe timpul celui de al Doilea Razboi Mondial a participat efectiv la actiuni de lupta pe front.

In cadrul acestei adunari festive, veteranii de razboi, prin evocarile lor, au retrait unele evenimente la care au luat parte, iar pentru cei prezenti aceste amintiri au reprezentat o adevarata lectie de viata.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Targul National de Imbracaminte si Incaltaminte Modextil aprilie 2013 de la Iasi a venit cu cele mai atractive preturi de primavara (GALERIE FOTO)

URMĂTORUL ARTICOL

Doliu in lumea muzicii country: George Jones a murit la varsta de 81 de ani (VIDEO)

Ultimele știri de la Eveniment